Zo behalen wij het beste resultaat

Webdesign bureau Rotterdam

Waarom je website uitbesteden?

Waarom is het handig om bij een webdesign bureau in Rotterdam een website te laten maken. Het is tegenwoordig best gemakkelijk om zelf een website te maken. Met programma’s zoals Wix en Squarespace hoef je niet eens verstand van programmeren te hebben om een website neer te zetten. Waarom zou je dan tóch overwegen om je website te laten uitbesteden? Er komt veel kijken bij het ontwerpen en ontwikkelen van een website. Je moet bijvoorbeeld rekening houden met het type gebruiker dat op jouw website komt en de verwachtingen die deze heeft. Hiernaast moet je ook denken aan de veiligheid of SEO van je website. Als je dit allemaal zelf moet doen, neemt dit veel tijd in beslag. Het is daarom een stuk makkelijker om je website uit te besteden. Daarnaast is je website dan ook structureel goed gebouwd en geoptimaliseerd voor je klanten. 

Hoe pakken wij websites aan?

Orbisary is een webdesign bureau uit Rotterdam en wij werken met een plan. Het is voor ons belangrijk om met een marketing oog naar een website te kijken. Daarom werken wij in ons plan met klantreizen en klantpersona’s. We pakken de website aan met het idee om te groeien. Ons plan is opgebouwd uit drie verschillende fases, Inspiratie, Design en Ontwikkeling. Binnen deze fases maken of verbeteren wij jouw website. Dit plan heeft ons meerdere keren naar succes geholpen. Bekijk hieronder in detail ons plan. 

Webdesignproces Infographic
Stap 1

Inspiratie

De eerste fase is de inspiratie fase. We beginnen met het definieren van jouw doelgroep dit is essentieel om een goed design te maken. Hierbij gebruiken wij verschillende personas, een persona is een klantprofiel dat een goed inzicht geeft wat de behoeftes zijn van de klant. Daarnaast maken wij ook een customer journey om de klant optimaal te kunnen begrijpen, een customer journey laat jouw zien hoe de klant jouw hele website ervaart van A tot Z. Hierna maken we een stylescape om het gevoel van jouw idee visueel te maken, dit zorgt voor eenheid over de gehele website.

SEO specialisten die een keywordanalyse uitvoeren
web design
Stap 2

Design

Na de inspiratie fase, komen we in de design fase. Als we een duidelijke stylescape hebben gemaakt kunnen we beginnen met het ontwerpen van de website. Hierbij maken wij eerst een prototype met een designtool waarbij we makkelijk veranderingen kunnen aanbrengen. Terwijl we bezig zijn met designen houden we altijd de stylescape in ons achterhoofd. Hierna beginnen we met de framework van de website, we zetten dus de basis op. Als we allemaal op een lijn zitten met het design van de website gaan we over naar de ontwikkelingsstap. 

Stap 3

Ontwikkeling

Als laatste is het tijd om jouw website te ontwikkelen en online te zetten. Hier implementeren we alle prototypes op jouw live website. We geven jou hierbij de ruimte en de vrijheid om zelf dingen aan te passen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de achterkant van de website helemaal op orde is en aangepast is voor jouw bedrijf. Als laatste zorgen we dat de website veilig is voor jou en de eindgebruiker. 

Website ontwikkeling
Webdesign bonnetje

Webdesign prijzen

Wij maken bij Orbisary Design op maat gemaakte websites. Daarom bieden wij geen specifiek webdesign prijzen pakket aan. Elke website is voor ons uniek en verschillend en heeft daarom op zijn beurt een uniek proces nodig. Sommige websites hebben een speciaal gemaakte back -en front end nodig. Terwijl andere website met een WordPress achterkant optimaal kunnen functioneren. Gemiddeld liggen de prijzen voor een project bij ons tussen de €1.500,- en €10.000,-. Bereken jouw prijs met onze handige rekentool en kom erachter wat jouw project ongeveer kost.

Waarom kiezen voor Orbisary?

Zoals hierboven genoemd is heeft een goede website ontwikkelaar verstand van marketing. Bij Orbisary hebben wij zowel verstand van marketing als webdesign. Wij zijn een webdesign bureau uit Rotterdam en kunnen structureel goede websites maken die ook leads opleveren. Hiernaast kunnen wij samen met onze partners zorgen voor een goede invulling van de website. Dit kunnen dingen zijn zoals afbeelding, illustraties en video’s. Hierdoor kunnen wij je voor alle onderdelen van de website ontzorgen en is bij ons alles geregeld. Bij Orbisary staat het verbeteren van de website centraal, daarom hoeft het ook niet veel te kosten. Met onze voordelige tarieven willen wij jou zo goed mogelijk helpen.

Persoonlijke aanpak

Marketing kennis

Voordelige tarieven

Denk je dat we jou kunnen helpen?

Bekijk wat onze prijzen zijn en vul het formulier in. Dan sturen wij een opmaat gemaakte offerte op. Orbisary helpt ondernemers in de regio Rotterdam.