Krijg meer bezoekers op jouw website door onze strategische advertenties

Samen

Waarom je advertenties uitbesteden?

Veel ondernemers vragen zich af of het het waard is om aan advertenties uit te besteden. Orbisary heeft hier een duidelijk antwoord op, ja. Google en Facebook zijn enorme markten met een groot aantal potentiele klanten en het aantal gebruikers zal alleen nog maar stijgen. Hier is het dus ook voor jou mogelijk om je doelgroep te bereiken met je producten of services. Hiermee kan je het aantal leads aanzienlijk verhogen. Orbisary zorgt ervoor dat jij het meeste uit je advertentie campagne haalt door het juiste platform te kiezen (Google of Facebook), te focussen op de juiste keywords en de advertenties te laten opvallen door gebruik te maken van ons design team. 

Hoe gaan wij te werk?

Bij Orbisary werken we met een plan. Voor de advertentie campagnes werken we in 5 stappen. Lees hieronder meer over hoe we jou kunnen helpen

Stap 1

Onderzoek naar mogelijkheden

We beginnen met te kijken naar de mogelijkheden. Hierbij onderzoeken we hoe de markt er nu voorstaat door te kijken naar het aanbod, de concurrentie en hoe hoe de onderneming er zelf voor staat. Hieruit kunnen we een conclusie trekken om vervolgens zo een propositie te maken. Zo kunnen we garanderen dat we de prijs voor elke onderneming zo laag mogelijk houden.

Website ontwikkelaar is bezig
Webdesign met bureau en computer

Stap 2

Het maken van een voorstel

Na het onderzoek kunnen we een voorstel maken. Door het onderzoek hebben een goed beeld wat de onderneming potentieel nodig heeft. In onze propositie stellen we het platvorm vast (Google of Facebook), stellen we de prijs vast van de advertenties en kijken we alvast naar de mogelijke strategieën die we hiervoor kunnen gebruiken. Er kan altijd onderhandelt worden over het aanbod.

Stap 3

Een strategie creëren

Als het voorstel eenmaal is afgerond beginnen we met het maken van een strategie. Hierin kijken we naar hoe lang de advertentie gaat draaien, welke keywords belangrijk zijn, hoe we een optimale CTR (klikfrequentie) kunnen krijgen en kijken we ook nog naar de CPC (kosten per klik).  Bij dit proces wordt jij als klant ook goed betrokken. Als de strategie eenmaal af is beginnen we met het opzetten van advertentie campagne. 

Webdesign specialist aan het plannen
Mobiele design doelen

Stap 4

Het opzetten van de campagne

Bij het opzetten van de campagne kijken we naar wat we in de strategie hebben overlegd. Dit is vooral een kwestie van invullen en alles goed checken. Voor de advertentie maken we op jouw website nog een speciale landingspagina zodat we de resultaten goed kunnen monitoren. Deze pagina is geoptimaliseerd voor waar de klant naar zoekt. 

Stap 5

Maandelijkse begeleiding

Als de advertentie campagne loopt blijven we natuurlijk je begeleiden tijdens dit hele proces. We geven iedere maand een update over hoe de advertentie campagne loopt en passen dingen aan waar nodig. We staan tijdens deze periode altijd open voor vragen.  

Duo programmeren
Orbisary Design proces

Google- of Facebook Ads?

Het is lastig om een keuzen te maken of je Google Ads of Facebook Ads nodig hebt voor jouw onderneming als je hier weinig vanaf weet. Gelukkig kunnen wij bij Orbisary jou met deze keuze helpen. Om deze keuze te maken is het eerst belangrijk om te weten wat het doel is van je advertentie. Wil je je product awaraness verhogen? Dan zijn Facebook Ads waarschijnlijk beter. Echter kan het ook zo zijn dat je verkoopcijfers omhoog wilt, in dit geval zijn Google Ads een stuk beter. Kortom ieder platvorm heeft zijn eigen voor- en nadelen. Het is dus belangrijk om te weten wat voor doel je in ogen hebt met de advertenties. Orbisary wilt je hiermee graag gratis helpen.

Wat kost dit ongeveer?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum laoreet vulputate est, id commodo libero mollis molestie. In facilisis ex ut turpis viverra consequat. Nam accumsan feugiat risus, nec cursus nulla cursus at. Praesent lacus risus, egestas id convallis sit amet, rutrum at diam. Vivamus vel urna vitae ex lobortis luctus. Cras venenatis lacus vel laoreet ornare. Aliquam elementum erat eget massa vestibulum tristique. Morbi euismod quam a ante ultricies vestibulum. Vivamus eget metus nunc. Praesent ac efficitur ipsum, at cursus leo. Sed rutrum ligula sit amet orci pharetra, ac pretium justo porta. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus.

Waarom kiezen voor Orbisary?

Orbisary heeft een unieke combinatie in handen. We hebben zowel SEO specialisten als website designers. Het grote verschil tussen ons en andere is daardoor dat wij een website zowel technisch en op SEO vlak kunnen laten werken, maar er ook voor zorgen dat deze er aantrekkelijk uit ziet. Het is namelijk belangrijk om je klanten aan te trekken door een hoge positie in Google, maar ook om deze te behouden met een mooie huisstijl. Een andere reden om voor Orbisary te kiezen is dat wij maar met een selectief aantal klanten te gelijk werken, zodat wij ons 100% kunnen focussen op jouw onderneming. Zo weten wij zeker dat wij alles voor jouw kunnen geven. 

Persoonlijke aanpak

Unieke combinatie van SEO + Design

Voordelige tarieven

Denk je dat we jou kunnen helpen?

Bekijk wat onze prijzen zijn en vul het formulier in. Dan sturen wij een opmaat gemaakte offerte op. Orbisary helpt ondernemers in de regio Rotterdam.