Over Orbisary

Online Marketing in Rotterdam

Orbisary verzorgt al 2 jaar lang online marketing voor lokale ondernemers uit Rotterdam. Door de toenemende groei van programma’s zoals WordPress en Wix, zijn wij ons bij Orbisary meer gaan focussen op het optimaliseren en verbeteren van de websites. Met onze technische kennis zorgen wij dat websites meer verkeer krijgen. En door onze ervaring met webdesign kunnen wij advies geven over gebruiksvriendelijkheid en gebruikerservaring. Hier ligt de kracht van Orbisary, de kennis van zowel webdesign als SEO. Hierdoor kunnen we een optimale gebruikers ervaring creëren, zonder dat dit ten kosten gaat van de positie in Google. De combinatie van webdesign en SEO is wat ons onderscheidt.

Wij hebben een formule gevonden die werkt!

Webdesign + SEO = Winnen!

Orbisary is een kleine lokale onderneming in Rotterdam die graag andere ondernemers wilt helpen met hun online marketing. Voor ons is daarbij vooral de cocreatie heel belangrijk. Samen de juiste oplossing vinden werkt het best. Daarom kan je bij ons altijd even bellen, whatsappen of  gewoon langskomen voor een kop koffie.

Online Marketing doen we samen!

Eén van onze kernwaardes is dat wij altijd met de klant werken om samen het beste resultaat te halen. Onze focus ligt hier dan vooral op het proces en het wegnemen van veel voorkomende pijnpunten. Wij streven naar duidelijke communicatie en transparantie tijdens dit proces. Zo zorgen wij ervoor de klant altijd bij het proces betrokken is en weet waar wij progressie boeken. Hiernaast is het voor ons belangrijk dat de klant niet voor onverwachte situaties of kosten komt te staan.

Leer ons een beetje kennen

Wij zijn twee jonge ondernemers uit Rotterdam die een passie hebben voor design. Samen willen wij unieke ervaring maken voor klanten en website bezoekers. Kijk hieronder voor onze individuele verhalen.

Jeroen Webdesign Bureau

Vanaf jonge leeftijd was ik al bezig met het maken van digitale designs. Ik heb mijzelf verschillende adobe programma’s aangeleerd zoals: Photoshop en Illustrator. Hieruit is de passie ontstaan om grote designs zoals websites te maken. 

Webdesign specialist Derek

Ik heb altijd interesse gehad in het ontwerpen van dingen waarin ik mijn creativiteit kwijt in kan. Zo ben ik uiteindelijk bij websites uitgekomen waar ik deze creativiteit kan gebruiken. Van deze hobby heb ik nu mijn werk gemaakt waarin ik andere kan helpen met mijn passie.