Portfolio

Bekijk hier onze eerdere projecten.

Rotterdamse Uitvaart webdesign portfolio

Rotterdamse Uitvaart

De website van de Rotterdamse Uitvaart was verouderd en moest in een nieuw jasje gezet worden. Ook werd de website niet gevonden op Google, hiervoor hebben we de website met oog op SEO aangepast. Het doel van het nieuwe design is om rust en overzicht te geven.

Kunst & Kracht

Kunst & Kracht Tilburg is een sportvereniging, waar je kan turnen, free-runnen, trampolinespringen en gymmen. De website is gebaseerd op de kleuren van Kunst en Kracht, deze kleuren zijn ook terug te zien in de turnpakken. De website is bedoelt voor informatie voor leden en nog niet leden.

Kunst en Kracht webdesign portfolio
Only Music Portfolio

Only Music

Only Music is een webshop die allerlei muziek artikelen verkoopt. Naast hun webshop organiseert Only Music ook evenementen. De stijl van de website is daarom ook meer serieus en donker. De website gebruikt veel grote afbeeldingen om alles goed te laten zien. 

Kloeguitvaart

Kloeguitvaart is een uitvaart onderneming uit de regio Rotterdam. Ze helpen nabestaanden om een mooi een passend afscheid voor hun geliefde te kunnen hebben. Het familie bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar. Kloeguitvaart wilt door hun persoonlijke begeleiding en medeleven de nabestaanden helpen bij de uitvaart.

Kloeguitvaart Webdesign portfolio