De SEO specialist van Rotterdam

Weinig verkeer naar jouw website? Bij Orbisary willen jouw graag helpen. Wij regelen SEO voor jouw website zodat jij meer organische zoekresultaten krijgt. Wij zijn SEO specialisten uit Rotterdam die alleen voor het beste resultaat gaan om jou zo hoog mogelijk in Google te krijgen. Bij Orbisary blinken wij uit omdat we kennis hebben van de technische SEO, maar ook van website design. Deze combinatie is uniek en heel effectief. 

SEO specialisten die een keywordanalyse uitvoeren

Wat is SEO precies?

SEO is één van de belangrijkste processen voor een website. Want als jouw mooie website niet op Google verschijnt, zal niemand hem vinden. Doordat Google zich steeds verder blijft ontwikkelen wordt SEO steeds belangrijker. Daarom besteden wij bij Orbisary veel aandacht aan het optimaliseren van jouw website. Hierdoor zorgen wij ervoor dat er meer verkeer naar jouw website komt. Bekijk hoe we jouw SEO in Rotterdam kunnen verbeteren.Wil je alvast zelf kijken wat je kan doen? Bekijk hier de 5 beste SEO tips om hoger in Google te komen.

SEO resultaten

Hoe doen wij SEO in Rotterdam?

SEO wordt niet binnen een dag gedaan, je hebt een plan nodig. Bij Orbisary hebben wij een stappenplan samengesteld dat werkt. We beginnen met het maken van een Strategie. Dit is essentieel voor goede fundering.  Hierna gaan we aan de slag met de website. Deze optimaliseren wij op keywords, crawlers en snelheid. Als laatste zorgen we dat de website goed aansluit op de klant, zodat deze zich thuis voelt. Dit alles zorgt voor een goede positie op Google.

Keywords plannen
Stap 1

Het maken van een Strategie

Het belangrijkste voor ons is het maken van een goede strategie. Dit doen wij aan de hand van extensief onderzoek naar de doelgroep en de concurrentie. Hiervoor maken wij gebruik van een keyword analysis zodat wij de optimale keywords kunnen kiezen die het het best doen op Google. Bijvoorbeeld kappers in Rotterdam. Verder kijken we er ook naar op de gebruikers meer op mobiel of desktop zitten zodat we daar voor het design daar meer op kunnen letten. Daarnaast onderzoeken we ook of er andere sites zijn die ons kunnen refereren, dit noemen we linkbuilding.

Stap 2

Het maken of bewerken van de pagina's

Of er nu al een website is of niet maakt voor ons niet uit. Wij kunnen nieuwe pagina’s ontwerpen gericht op SEO, maar we kunnen ook bestaande pagina’s aanpassen voor SEO. We beginnen dan aan de hand van de keywords content te schrijven. Deze teksten zijn gericht op leesbaarheid en het gebruiken van de juiste indelingen zodat de crawlers van Google de pagina’s begrijpen, dit doen we door headers en tags toe te voegen. Als dit klaar is kijken we naar de juiste afbeeldingen en zorgen we ervoor dat ze een metabeschrijving hebben en het juiste formaat. Hierna proberen we zo veel mogelijke interne links toe te voegen zodat de site goed te navigeren is. Ook voegen we externe links toe wanneer mogelijk om de linkbuilding te verbeteren voor betere naamsbekendheid in Rotterdam. 

Website ontwikkeling
SEO optimalisatie grafiek
Stap 3

Optimaliseren voor jouw klant

Wat vaak vergeten wordt bij SEO zijn de klanten zelf. Je site kan nog zo hoog staan op Google, zonder dat je potentiële klanten lang op je site blijven betekent dit niet veel. Daarom zorgen wij er ook voor dat de site snel is, veilig is en bovendien ook nog er aantrekkelijk uit ziet. Zo zorgen wij ervoor dat jouw leads een goede ervaring beleven met jouw site en niet meteen weg zullen klikken. Want het belangrijkste is dat je jouw leads in klanten kan omzetten.

Waarom is SEO belangrijk?

1. SEO helpt om naamsbekendheid op te bouwen: Als je in een concurrerende industrie zit, heb je alle hulp nodig die je kunt krijgen om boven het lawaai uit te stijgen en op te vallen als een autoriteit. SEO kan je helpen dat te doen door ervoor te zorgen dat jouw site bovenaan verschijnt bij relevante Google-zoekopdrachten.

2. Het verhoogt het verkeer naar jouw site: Wanneer mensen op zoek zijn naar iets specifieks online – misschien willen ze een nieuw paar schoenen of een betaalbare vakantie – zullen ze vaak zoeken op die zoekwoorden op Google of een andere zoekmachine. Door je site te optimaliseren voor deze zoekwoorden, zorg je ervoor dat wanneer iemand online zoekt naar wat ze nodig hebben, ze jouw website als eerste zullen vinden.

3. Het verbetert de klantervaring: Als iemand je site vindt via een organisch zoekresultaat of via social media sharing, dan is de kans groot dat ze je site keer op keer bezoeken omdat hun ervaring zo positief is geweest!

Webdesign bureau pop up

Denk je dat we jou kunnen helpen?

Bekijk wat onze prijzen zijn en vul het formulier in. Dan sturen wij een opmaat gemaakte offerte op. Orbisary helpt ondernemers in de regio Rotterdam.